4 raste të reja me Covid në Shqipëri

Vetëm 4 raste të reja me COVID-19 u njoftuan nga Ministria e Shëndetësisë në vend në 24 orët e fundit.


Dr. Eugena Tomini deklaroi se shkon në 872 numri i të prekurve.


 

By SHQIP

Founder and CEO në shqip.info / Ideues dhe krijues për shqip.info! Më moton : Shqipëria do të jetë më pranë jush gjithmonë!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *