Më shum

  A ju shqetëson ndryshimi automatik i shkëlqimit të ekranit të iPhone? Ja sesi ta çaktivizoni

  Shkëlqimi automatik është një funksion i iPhone sjellë me iOS 13 dhe ndryshon fuqinë e dritës së ekranit sipas ambientit dhe dritës ndaj të cilës jeni ekspozuar.

  Për shembull nëse jeni nën dritë të fortë, shkëlqimi i ekranit të iPhone do të rritet. Në një dhomë të errët, do të zvogëlohet në mënyrë që të mos ju lodhë shikimin.

  Adaptimin e ekranit të iPhone mund ta keni vënë re kur dilni nga një dhomë me pak dritë në një hapësirë me dritë të fortë.

  Por nëse për ju një funksion i tillë është shqetësues ju mund ta çaktivizoni.

  Ja sesi të çaktivizoni shkëlqimin automatik në iOS 13

  1. Në iPhone tuaj lançoni aplikacionin Settings dhe shkoni në tabin “Accessibility

  2. Në faqen e hapur shkoni në “Display & Text Size

  3. Shkoni drejt fundit të faqes së re dhe shtypni mbi butonin “Auto-Brightness” i cili nëse është në ngjyrë të blertë do të shndërrohet në gri kur ta çaktivizoni

  Pas këtyre veprimeve iPhone juaj nuk do të ndryshojë më shkëlqimin automatikisht.

  Latest news

  Cohu Shqiptar!

  Në këmbë o Shqiptar që vendin tuaj e doni, Pash atë gjak që kanë derdh t´parët fjalën...

  “Atje në Nikaj – Mërtur ”, titullohet kënga më e re nga Gjergj Gjonaj

  Këngëtari Gjergj Gjonaj ka sjellur projektin e tij më të ri muzikor. “Atje në Nikaj - Mërtur ”, titullohet...

  Historia e fshatit Mandrica ne Bullgari. Ruajtja e rrenjeve dhe refuzimi per tu bere bullgare, turq apo greke

  SHPËRNGULJA E SHQIPTARËVE NË TROJET E BULLGARISË SË SOTME KA NJË HISTORI TË GJATË. EKZISTOJNË BURIME ME KARAKTER LEGJENDAR QË DATOJNË ARDHJEN...

  Besnik Palnikaj dy fjalë për poetin e madh Gjergj Fishta , fjalë zemre.

  Gjergj Fishta është e para figurë që nderoi Shqipërinë ndërkombëtarisht duke u nominuar për çmimin Nobel. Prej ku lidhen retë...

  Related news

  Cohu Shqiptar!

  Në këmbë o Shqiptar që vendin tuaj e doni, Pash atë gjak që kanë derdh t´parët fjalën...

  “Atje në Nikaj – Mërtur ”, titullohet kënga më e re nga Gjergj Gjonaj

  Këngëtari Gjergj Gjonaj ka sjellur projektin e tij më të ri muzikor. “Atje në Nikaj - Mërtur ”, titullohet...

  Historia e fshatit Mandrica ne Bullgari. Ruajtja e rrenjeve dhe refuzimi per tu bere bullgare, turq apo greke

  SHPËRNGULJA E SHQIPTARËVE NË TROJET E BULLGARISË SË SOTME KA NJË HISTORI TË GJATË. EKZISTOJNË BURIME ME KARAKTER LEGJENDAR QË DATOJNË ARDHJEN...

  Besnik Palnikaj dy fjalë për poetin e madh Gjergj Fishta , fjalë zemre.

  Gjergj Fishta është e para figurë që nderoi Shqipërinë ndërkombëtarisht duke u nominuar për çmimin Nobel. Prej ku lidhen retë...

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here