More

  Austri – Gjermani, “bileta” falas për tifozët e shtëpisë

  - reklamë -

  Europa shikon dritë në fund të tunelit dhe dalëngadalë po vë në lëvizje mekanizmat për rifillimin normal të jetës ku natyrisht, sporti ka një pjesë të rëndësishme.

  - reklamë -

  Lajmet e fundit

  - reklamë -

  Lajme të ngjashme

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here