More

  Marin Mema

  0 KOMENTET
  5 POSTIME
  Marin Mema lindur më 22 mars 1981 në Tiranë është një gazetar shqiptar. Ai punon për televizionin Top Channel dhe gazetën Shqip. Është autor dhe realizues i ciklit të dokumentarëve shumë të popullarizuar “Gjurmë shqiptare”.

  të paraqitura

  Lajmet e fundit

  më të komentuarat