More

  Basha: Refuzimi i testeve vendim politik i Ramës, për të fshehur situatën e vërtetë

  “Ne kemi kërkuar blerjen e pajisjeve. Ju do të shihni që janë vonuar dhe më pas janë shpallur tendera për 24 orë. Testet. Në fillim thanë kemi mjaftueshëm teste, kur panë që kishim më pak teste se të gjitha vendet e tjera…. E para fshihnin të vërtetëën. Dhe sot e kësaj dite ne nuk dimë çfarë aksesi kemi me testet. Unë kam biseduar me disa nga partnerët tanë strategjikë, që po përpiqen të ndihmojnë Shqipërinë me pajisje, SHBA dhe BE.

  Është vendim politik që të mos testohen, lëre ça thotë ai. Ky nuk bleu teste me qëllim, dhe sot testet që do vijnë, do na vijnë si rezultat i ndihmës. Pse nuk bëri teste?
  E para për të fshehur situatën e vërtetë sepse tabloja do ishte shumë më ndryshe dhe duke mbajtur situatën sipas interesave e ka shumë më të thjeshtë të tallet me shqiptarët, ti do gatuash ti nuk do gatuash”.

  Latest news

  Related news

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here