More

  Bashkia e Tiranës dezinfekton tregjet publike në kryeqytet

  Krahas dezinfektimit të rrugëve dhe të hapësirave publike, Bashkia e Tiranës ka dezinfektuar edhe tregjet publike.

  Sikurse mund të shihni edhe nga këto foto, grupet e punës të ngritura nga bashkia po kryejnë dezinfektimin e çdo tregu në Tiranë me qëllim parandalimin e përhapjes së COVID 19.

  Aksioni është shtrirë jo vetëm në tregjet pranë qendrës, por edhe në periferi.

  Ndërkaq, botet me solucion special bëjnë dezinfektimin e rrugëve të kryeqytetit ndërsa makina të posaçme hedhin dezinfektues në ajër.

  Lajmet e fundit
  Lajme të ngjashme

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here