More

  Bill Clinton: Kosoven do ta mbështes gjatë tërë jetës, ka një vend të veçantë në zemrën time

  Presidenti amerikan Bill Klinton uzotua atë kohë se do të mbështesë Kosovën gjatë tërë jetës së tij, duke bërë thirrje për tejkalimin e dallimeve dhe ndërtimin e një të ardhmeje të përbashkët për të gjithë qytetarët e Kosovës.

  Qytetarët e Kosovës, kanë një simpati të veçantë ndaj tij,madje një shtatore është ngritur në kryeqytet si shenjë falenderimi rreth asaj çfarë ka bërë për Kosovën,transmeton shqip.info.

  “Kosova gjithmonë do ta ketë një vend të veçantë në zemrën time. Dhe jam shumë mirënjohës që si President i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, munda t’ju ndihmoj që të ndiqni një të ardhme të prosperitetit të lirisë dhe tolerancës”. Ish Presidenti Amerikan ka vizituar Kosoven dhe Bondstillin Amerikan. /shqip.info/

  Lajmet e fundit

  Tv Apollon

  Lajme të ngjashme

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here