More

  Bunkeri nën qytetin e Kukësit pritet të shndërrohet në atraksion turistik

  Vendstrehimi i nëndheshëm i ndërtuar dekada më parë në qytetin e Kukësit, ku mund të stresoheshin më shumë se 30 mijë persona nga sulmet e armiqëve të atërhershëm të socializimit, tani mund të kthehet në një atraksion turistik për qytetin verior.

  Bashkimi Europian pritet që ta rivitalizojë të ashtuquajturin Kukësi i nëndheshëm, në kuadër te projektit Adrion që përfshin të gjitha vendet që lagen nga deti Adriatik.

  Projekti pritet të përfundojë në vitin 2022 dhe synon të japë kontribut jo vetëm njohjen e vlerave dhe aseteve të qytetit të Kukësit, por dhe ekonomisë së këtij qyteti./a2

  Lajmet e fundit
  Lajme të ngjashme

  PËRGJIGJU

  Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
  Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu