Më shum

  Çelet me ceremoni festive dhe panaire sezoni turistik në Pogradec

  Qyteti i Pogradecit ka çelur sezonin turistik veror përmes një ceremonie e cila është shoqëruar me panaire të punimeve artizanale, gatime të ndryshme por edhe aktivitete të tjera.

  Pogradeci këtë sezon e ka nisur me banorët e qytetit por edhe të ardhurit që zgjedhin freskinë e liqenit në stinën e nxehtë.

  Eduart Kapri kryetar i Bashkisw Pogradec në ditën e çeljes së sezonit ka ftuar turistw vendas dhe tw huaj pwr tw shijuar panoramwn dhe mikpritjen Pogradecare.

  Panairi i organizuar nw kwto ditw festive ka sjellw disa nga elementwt e kulinarisë dhe artizanatit tw Pogradecit por edhe tw rrethinave tw ndryshme.

  Mes një ceremonie festive që ka qenë e larmishme për gjithë pjesëmarësit nuk kanë munguar as festimet e shumta që do të vazhdojnë deri vonë.

  Latest news

  Cohu Shqiptar!

  Në këmbë o Shqiptar që vendin tuaj e doni, Pash atë gjak që kanë derdh t´parët fjalën...

  “Atje në Nikaj – Mërtur ”, titullohet kënga më e re nga Gjergj Gjonaj

  Këngëtari Gjergj Gjonaj ka sjellur projektin e tij më të ri muzikor. “Atje në Nikaj - Mërtur ”, titullohet...

  Historia e fshatit Mandrica ne Bullgari. Ruajtja e rrenjeve dhe refuzimi per tu bere bullgare, turq apo greke

  SHPËRNGULJA E SHQIPTARËVE NË TROJET E BULLGARISË SË SOTME KA NJË HISTORI TË GJATË. EKZISTOJNË BURIME ME KARAKTER LEGJENDAR QË DATOJNË ARDHJEN...

  Besnik Palnikaj dy fjalë për poetin e madh Gjergj Fishta , fjalë zemre.

  Gjergj Fishta është e para figurë që nderoi Shqipërinë ndërkombëtarisht duke u nominuar për çmimin Nobel. Prej ku lidhen retë...

  Related news

  Cohu Shqiptar!

  Në këmbë o Shqiptar që vendin tuaj e doni, Pash atë gjak që kanë derdh t´parët fjalën...

  “Atje në Nikaj – Mërtur ”, titullohet kënga më e re nga Gjergj Gjonaj

  Këngëtari Gjergj Gjonaj ka sjellur projektin e tij më të ri muzikor. “Atje në Nikaj - Mërtur ”, titullohet...

  Historia e fshatit Mandrica ne Bullgari. Ruajtja e rrenjeve dhe refuzimi per tu bere bullgare, turq apo greke

  SHPËRNGULJA E SHQIPTARËVE NË TROJET E BULLGARISË SË SOTME KA NJË HISTORI TË GJATË. EKZISTOJNË BURIME ME KARAKTER LEGJENDAR QË DATOJNË ARDHJEN...

  Besnik Palnikaj dy fjalë për poetin e madh Gjergj Fishta , fjalë zemre.

  Gjergj Fishta është e para figurë që nderoi Shqipërinë ndërkombëtarisht duke u nominuar për çmimin Nobel. Prej ku lidhen retë...

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here