Më shum

  Coe: Të punojmë me qeveritë për të rivendosur sportin në shkolla

  Presidenti i Federatës Botërore të Atletikës, Sebastian Coe i ka ftuar fëmijët, kudo në botë, që të merren me sport, për të luftuar pasojat e lëna nga periudha e keqe që kaluan për shkak të koronavirusit. “Ne duhet të punojmë me qeveritë për të rivendosur sportin në shkolla. Të gjithë e dimë që kjo është baza e gjithçkaje të mirë, që vjen më pas. Veçanërisht kur do të rifillojmë jetën normale pas pandemisë. Ato komunitete që janë më të shëndetshme, më të forta dhe kanë sistem më të mirë imuniteti, do të pozicionohen më mirë në të ardhmen e do ta kalojmë më lehtë këtë tronditje” – tha presidenti i IAF. Coe shpjegoi se situata po fillon të normalizohet pas COVID-19. Madje edhe sporti po bëhet gati të fillojë. Fillimisht me futbollin, basketbollin. “Sporti po rifillon të luhet, duke shpresuar që jemi në një mjedis më të sigurt. Por masat e sigurisë do të vazhdojnë dhe në stadium nuk do të ketë tifozë” – shtoi Coe. Ai shpreson që shumë shpejt stadiumet të rifillojnë të mbushen. Sepse tifozët janë ndihma më e madhe për sportin dhe sportistët. “Shpresoj që të mund të rifillojmë sa më shpejt dhe stadiumet të jenë plot me tifozë. Edhe atletika është gati të rinisë” – tha presidenti i IAF.

  Latest news

  Cohu Shqiptar!

  Në këmbë o Shqiptar që vendin tuaj e doni, Pash atë gjak që kanë derdh t´parët fjalën...

  “Atje në Nikaj – Mërtur ”, titullohet kënga më e re nga Gjergj Gjonaj

  Këngëtari Gjergj Gjonaj ka sjellur projektin e tij më të ri muzikor. “Atje në Nikaj - Mërtur ”, titullohet...

  Historia e fshatit Mandrica ne Bullgari. Ruajtja e rrenjeve dhe refuzimi per tu bere bullgare, turq apo greke

  SHPËRNGULJA E SHQIPTARËVE NË TROJET E BULLGARISË SË SOTME KA NJË HISTORI TË GJATË. EKZISTOJNË BURIME ME KARAKTER LEGJENDAR QË DATOJNË ARDHJEN...

  Besnik Palnikaj dy fjalë për poetin e madh Gjergj Fishta , fjalë zemre.

  Gjergj Fishta është e para figurë që nderoi Shqipërinë ndërkombëtarisht duke u nominuar për çmimin Nobel. Prej ku lidhen retë...

  Related news

  Cohu Shqiptar!

  Në këmbë o Shqiptar që vendin tuaj e doni, Pash atë gjak që kanë derdh t´parët fjalën...

  “Atje në Nikaj – Mërtur ”, titullohet kënga më e re nga Gjergj Gjonaj

  Këngëtari Gjergj Gjonaj ka sjellur projektin e tij më të ri muzikor. “Atje në Nikaj - Mërtur ”, titullohet...

  Historia e fshatit Mandrica ne Bullgari. Ruajtja e rrenjeve dhe refuzimi per tu bere bullgare, turq apo greke

  SHPËRNGULJA E SHQIPTARËVE NË TROJET E BULLGARISË SË SOTME KA NJË HISTORI TË GJATË. EKZISTOJNË BURIME ME KARAKTER LEGJENDAR QË DATOJNË ARDHJEN...

  Besnik Palnikaj dy fjalë për poetin e madh Gjergj Fishta , fjalë zemre.

  Gjergj Fishta është e para figurë që nderoi Shqipërinë ndërkombëtarisht duke u nominuar për çmimin Nobel. Prej ku lidhen retë...

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here