More

  Dalin PAMJET/ Kjo është shtëpia e kthyer në laborator doge në Fier (VIDEO)

  Lapsi.al është një media online, që ka për qëllim informimin e paanshëm duke vënë profesionalizmin në plan të parë. Ky portal informativ është një alternativë e re që rreket të krijojë nje hapësirë sa më të lirë për gazetarinë e vërtetë. Përvoja e gjatë dhe nevoja për të shkuar sa më pranë të vërtetës, janë vijat mbi të cilat do të shkruajë lapsi yne.

  Latest news

  Related news

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here