Dolën nga burgu për shkak të COVID-19, 3 të burgosur në pranga

3 të burgosur që kishin dalë nga burgu me leje të posaçme për shkak të situatës me pandeminë e koronavirsuit, kanë përfunduar sërish në telashe me drejtësinë, ndërsa janë arrestuar.


Nga të dënuarit që përfituan nga akti normativ, leja e veçantë 3 mujore, këta persona janë arrestuar për vepra të ndryshme penale.


Mësohet se dy prej tyre janë prangosur për dhunë në familje, ndërsa 1 pasi ka shkelur rregullat e karantinimit pasi është konstatuar në rrugë.

By SHQIP

Founder and CEO në shqip.info / Ideues dhe krijues për shqip.info! Më moton : Shqipëria do të jetë më pranë jush gjithmonë!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *