More

  Dr Piperos i mbetet fjala në fyt. Nuk di të thotë kush është drejtuesi i komitetit të ekspertëve (video)

  Prej javësh Edi Rama dhe qeveria për çdo fjali që hedhin në Facebook, dhe çdo masë izoluese që marrin e fshehin pas vendimarrjes së një komiteti fantazëm ekspertësh. Por askush nuk e di se kush e drejton atë komitet përpos kryeministrit politik. Fati i keq të përballet më këtë mshtrim i qëlloi doktor Pëllumb Piperos në emisionin e Çim Pekës ku ai dridhej e përdridhej dhe nuk dinte të thoshte se kush qe drejtuesi i këtij komiteti (video poshtë ku gazetari e pyet pafundësish doktorin që nuk ka përgjigje).


  Më në fund mjeku që shfaqet përditë në ekran nga frika se mos bënte ndonjë gabim politik iu përgjërua intervistuesit: “Do t’ju lutesha të mos m’i bëni mua këto pyetje, pasi nuk mund të them më shumë. Bashkë mund të diskutojmë për aspektin teknik, një emër ka, por s’mund t’ua them unë”.

   

  Latest news

  Related news

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here