Drejtori i bankës i vodhi klientit 30 mijë dollarë, arrestohet nga policia

Ditën e sotme policia njoftoi se kishte vënë në pranga një drejtor të një filiali banke pasi i kishte vjedhur një klienti rreth 30 mijë dollarë.


Më shumë detaje nga ky arrestim janë zbuluar minutat e fundit. Bëhet fjalë për Florant Nakon, drejtor filiali i një banke të nivelit të dytë.


Raportohet se duke shfrytëzuar pozicionin e tij si drejtor dhe aksesin në llogaritë rrjedhëse, Florant Nako i ka vjedhur një klienti 30 mijë dollarë.

Vjedhja ka ndodhur nëpërmjet një transaksioni që Nako e ka kryer nëpërmjet emailit duke përdorur të dhënat e klientit.

35-vjeçari u arrestua nga Seksioni për Krimin Ekonomik dhe Financiar, në bashkëpunim me Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, si rezultat i një hetimi disamujor është bërë i mundur finalizimi i operacionit të koduar “Bankieri”.

By SHQIP

Founder and CEO në shqip.info / Ideues dhe krijues për shqip.info! Më moton : Shqipëria do të jetë më pranë jush gjithmonë!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *