Më shum

  Facebook ju tregon se sa shumë di rreth jush dhe nga i ka marrë këto informacion

  Facebook do të lejojë përdoruesit të shikojnë dhe shkarkojnë më shumë prej të dhënave që u grumbullon tha kompania ditën e sotme.

  Konkretisht mjetet Download You Information në Facebook dhe Download Your Data në Instagram do të përmbajnë më shumë informacione të gjurmuara prej platformave respektive.

  Ky informacion përdoret për të personalizuar atë çfarë shihni në Facebook dhe Instagram. Përshembull në Facebook Download Your Information do të tregojë disa konkluzione që rrjeti social ka ndërtuar rreth jush.

  Konkretisht ju rekomandon përmbajtje futbolli sepse keni shpërndarë një artikull ose video me një mik. Në Instagram mund të shikoni kategoritë e aplikuara mbi disa llogari të cilat përdoren për tu sugjeruar në tabin Explore.

  Shumë pak kontroll keni mbi këto të dhëna por të paktën ju tregojnë sesi rrjetet social ju gjurmojnë dhe pse ju rekomandojnë disa përmbajtje të caktuara.

  Vitin e kaluar Facebook rriti transparencën rreth reklamave duke dhënë detaje se pse ju shfaqen disa të tilla në kohështrirje. /PCWorld Albanian

  Latest news

  Nipi 5-vjeç humbi jetën në aksident rrugor, prej 3 vitesh ngjarja pa autor

  Kërkojmë ndihmën e SPAK të vendosë drejtësiNipi 5-vjeç humbi jetën në aksident rrugor, prej 3 vitesh ngjarja pa autor Nga : Kadri Malka Në të vërtetë,...

  Cohu Shqiptar!

  Në këmbë o Shqiptar që vendin tuaj e doni, Pash atë gjak që kanë derdh t´parët fjalën ma dëgjoni. Të bashkohemi për këtë komb ku i...

  “Atje në Nikaj – Mërtur ”, titullohet kënga më e re nga Gjergj Gjonaj

  Këngëtari Gjergj Gjonaj ka sjellur projektin e tij më të ri muzikor. “Atje në Nikaj - Mërtur ”, titullohet kënga e cila vjen e realizuar...

  Historia e fshatit Mandrica ne Bullgari. Ruajtja e rrenjeve dhe refuzimi per tu bere bullgare, turq apo greke

  SHPËRNGULJA E SHQIPTARËVE NË TROJET E BULLGARISË SË SOTME KA NJË HISTORI TË GJATË. EKZISTOJNË BURIME ME KARAKTER LEGJENDAR QË DATOJNË ARDHJEN E SHQIPTARËVE...

  Related news

  Nipi 5-vjeç humbi jetën në aksident rrugor, prej 3 vitesh ngjarja pa autor

  Kërkojmë ndihmën e SPAK të vendosë drejtësiNipi 5-vjeç humbi jetën në aksident rrugor, prej 3 vitesh ngjarja pa autor Nga : Kadri Malka Në të vërtetë,...

  Cohu Shqiptar!

  Në këmbë o Shqiptar që vendin tuaj e doni, Pash atë gjak që kanë derdh t´parët fjalën ma dëgjoni. Të bashkohemi për këtë komb ku i...

  “Atje në Nikaj – Mërtur ”, titullohet kënga më e re nga Gjergj Gjonaj

  Këngëtari Gjergj Gjonaj ka sjellur projektin e tij më të ri muzikor. “Atje në Nikaj - Mërtur ”, titullohet kënga e cila vjen e realizuar...

  Historia e fshatit Mandrica ne Bullgari. Ruajtja e rrenjeve dhe refuzimi per tu bere bullgare, turq apo greke

  SHPËRNGULJA E SHQIPTARËVE NË TROJET E BULLGARISË SË SOTME KA NJË HISTORI TË GJATË. EKZISTOJNË BURIME ME KARAKTER LEGJENDAR QË DATOJNË ARDHJEN E SHQIPTARËVE...

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here