Futboll, Leka: Shqetësimi ynë kyresor, Liga e Kampioneve

Sikundër i gjithë futbolli, edhe futbolli i femrave është ndërprerë dhe për trajnerin e Vllaznisë, Nikolin Leka, kjo ndërprerje ishte e dëmshme.

Published
Categorized as Lajme

By SHQIP

Founder and CEO në shqip.info / Ideues dhe krijues për shqip.info! Më moton : Shqipëria do të jetë më pranë jush gjithmonë!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *