More

  Futbollistët kroatë me plisa të bardhë në Beograd në vitin 1973

  Këta burra me plisa të bardhë nuk janë shqiptarë. Janë futbollistët kroatë të Osijekut të cilët janë fotografuar në Aeroportin e Beogradit pas ndeshjes në Prishtinë.Lojtarët dhe drejtuesit e ekipit kanë vendosur plisa kokë në shenjë respekti për popullin shqiptar.

  Lojtarët dhe drejtuesit e ekipit kroatë kanë vendosur plisa kokë në shenjë respekti për popullin shqiptar.foto e realizuar në Aeroportin e Beogradit më vitin 1973 janë futbollistët kroatë të Osijekut të cilët janë fotografuar.

  Lajmet e fundit
  Lajme të ngjashme

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here