More

  Hapen plazhet në Mal të Zi

  - reklamë -

  Plazhet në Mal të Zi kanë nisur të popullohen nga vizitorë, pasi qeveria vendosi që ato të rihapen pas pandemisë COVID-19.


  Bregdeti i Ulqinit, këto ditë vizitohet nga banorët e zonës dhe nga qytetet e ndryshme të vendit.


  Kurse pas 1 qershorit, kur parashikohet edhe hapja e kufijve ndërkombëtarë, pritet një fluks i turistëve nga rajoni dhe bota.

  - reklamë -

  Lajmet e fundit

  - reklamë -

  Lajme të ngjashme

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here