More

  Ja 15 magjitë më të rrezikshme dhe simptomat

  1)-Divorci

  Dy simptome janë veçanërisht dëshmi e këtij lloji të magjisë: Gruaja nuk mundet më të ketë mardhënie seksuale e as të gjejë kënaqësi seksuale; çifti nuk ka asnjë arsye për këtë, duke dashur njëri-tjetrin kur janë larg njëri-tjetrit dhe duke u zënë shpejt pasi bashkohen përsëri.Këto simptoma do të ndodhin papritur pas një periudhe të jetës normale të përbaskët apo madje edhe para fillimit të jetës së përbashkët.

  Përleshjet e zakonshme janë të ndryshme nga ato të ndikuara si shkak i magjisë pasi ato janë të bazuara në të kuptuarit e vërtetë dhe të arsyeshëm që mund të trajtohen nëpërmjet arsyetimit dhe dialogut.Dy simptomat e përmendura më parë janë shumë karakteristike për magji.Magjia nuk përjashton problemet reale brenda çiftit, por ajo do të bëjë të pamundur për të zgjidhur ato në mënyrën e duhur.Përfundimisht, në qoftë se asgjë nuk është bërë për ta ndaluar atë, mosmarrëveshjet mund të përkeqësohen dhe do të përfundojnë deri në shkatërrimin e dashurisë brenda çiftit, duke arritur në një pikë pa kthim – veçanërisht nëse familjet përzihen.

  Prandaj është e rëndësishme për të diagnostikuar magjinë sa më herët të jetë e mundur.

  Për më tepër, magjia mund të përdoret për të parandaluar gruan që ka fëmijë ose njeriu që ka marrëdhënie seksuale. Kjo mund të ndodhë në mënyra të ndryshme: gruaja nuk ka periudha apo nuk kapur shtatzëni fare ose ajo është viktimë e dështimeve pas disa ditëve ose muajve të shtatzënisë, ose foshnja i vdes para lindjes; burri nuk ka asnjë ereksion ose e humbë atë kur i afrohet gruas së tij apo madje edhe gjatë mardhënieve seksuale, që është më e keqja.

  Pacienti në nevojë për një kurë (shërim) duhet sinqerisht të tregojë problemet nga çështjet e tilla kështu që mund të kuptohet plotësisht.

  2)- Parandalimi i punës

  Personi i plotëson të gjitha kushtet për t’u punësuar, por pas asnjë aryse të vlefshme, në secilën përpjekje ai dështon.Puna mund të i premtohet apo garantohet, por diçka do të ndodhë kështu që nuk punon, apo personi do të përballet me një mungesë të energjisë apo ambicies.

  3)- Ndalimi i studimeve

  Kjo mund të ndodhë në mënyra të ndryshme: studenti nuk mund të mendojë por vetëm të mësojë përmendësh; ai do të harrojë gjithçka; ai do të ketë kokëdhembje sa herë që përpiqet të mësojë; probleme ndodhin gjatë provimit; ai mendon se do të ketë sukses por rezultatet e tij janë më poshtë se mesatarja e kërkuar, etj.

  4)- Problemet në shëndet

  Magjia mund të shkaktojë shqetësime të rënda shëndetësore. Ne kemi përmendur sterilitetin e femrave dhe impotencën seksuale të meshkujve. Mund gjithashtu të shkaktojë kancer, hemofili, diabetin, ujë në mushkëri, humbjen e flokëve dhe ekzemë…psoriasisin, sipas dijes timeështë vetëm për shkak të magjisë.

  Mjekët nuk e kuptojnë mekanizmin e saj dhe nuk kanë trajtim të duhur për të.

  Përgjigjet mjekësore janë:

  • “Asgjë e parregullt në trup, gjithçka është në rregull”. Por personi vazhdon të vuajë.

  • “Ka një problem, por ne nuk kemi parë një të tillë kurrë.”

  • “Është stresi”, dhe ata përshkruajnë droga antidepressant që nxisin një problem tjetër, pa zgjidhjen e atë të mëparshmin .

  • “Ju keni sëmundje të tillë apo të këtillë, por ne nuk e kuptojmë se si erdhi deri te kjo.”

  • Në të gjitha rastet, nuk ka asnjë trajtim ose trajtimi nuk është efektiv.

  5)- Apatia (Indiferenca)

  Personi humb të gjithë motivimin dhe nuk ndërrmerrë asgjë. 5 Apatia

  Personi humb të gjithë motivimin dhe fillon asnjë veprim. Ai vazhdimisht do të shtyjë gjërat, duke fjetur gjatë gjithë kohës, duke filluar marrjen e veprimeve, por shpejt duke e dorëzuar (i lënë) ..

  6)- Dashuria e rrejshme

  Personi, burrë apo grua, nuk është në dashuri me personin tjetër, por është i fiksuar rreth tij/saj, vazhdimisht mendon për të/atë, e sheh personin kudo dhe mund të mendoj se ai është me të vërtetë në dashuri, ndërsa logjikisht nuk ka prirje apo arsye të jetë i tërhequr nga ky person. Ne shpesh shohim një interes për personin e dytë të martohet me të parin, qoftë kjo sentimentale apo materiale, ose për interes të një personi të tretë.

  7)- Çmenduria dhe vdekja

  Personi do të humbasë kontrollin e tij, ka dyshim për gjithçka dhe të gjithë, flet vetëm, mendon se ai është dikush tjetër, sheh gjëra, bën lidhje ndërmjet të gjitha llojeve të gjërave, etj

  Lidhur me vdekjen: person do të joshet për të kryer vetëvrasjes dhe të ndjen diçka që e shtynë atë në dritare, ose do të donë që të prejë venat e tij me një thikë, ose të marrë drogë vdekjeprurëse, ose hedhi veten nën një makinë duke lëvizur, etj Ai gjithashtu mund të përjetojë aksidente shumë të rrezikshme dhe të shpëtojë ngushtë.

  8)- Nënshtrimi

  Personi do t’i bindet magjistarit ose personit që ka kërkuar magjinë me pa asnjë fjalë, ai nuk do të rezistojë apo të shprehë një mosmarrëveshje tek ai. Ai mund të pendohet për nënshtrimin e tij dhe vendos për të rezistuar, por në disa raste ai do të mbrojë magjistarin – kur ky është larg – kur i thuhet që të mos i besoni atij. Ky lloj i magjisë është përdorur në shumë raste: për të shfrytëzuar financiarisht dikë; një grua që dëshiron të dominojë burrin e saj, ose anasjelltas, një nënë që dëshiron të dëshiron të përdorë çojë fëmijët e saj në lumturi,kur një magjistar dëshiron të përdorë dikë të vendosur magjinë e tij, e kombinuar me magjinë lartpërmendur të dashurisë.

  9)- Mosbindja e fëmijëve

  Magjia që ndikon te fëmijët më së shumti ka ndikim në sjelljen e tyre dhe studimet. Fëmija vazhdimisht do të futet në ligësi dhe nuk do të ndalet me ndonjë dënim; ai vetë nuk e kupton se çfarë po i ndodhë atij dhe ndjehet fatkeq dhe i paaftë për ndonjë sjellje të mirë.

  10)- Efektet tjera

  • Burgosja: personi do të dalë mezi nga shtëpia e tij ose vendi ose aspak.

  • Humbja e parave, ose nëse ai fiton para, ai nuk do të fitojë më derisa të shpenzojë të gjitha paratë.

  • Acarim.

  • Personalitet i pabalancuar: personi vazhdimisht do të përjetojë ndryshime në vendimet, idetë, vlerësimet apo disponimin.

  • Ka dyshime patologjike, frikë dhe ankth.

  • Probleme dhe fatkeqësi të pafundme të jetës.

  • Magjia e trashëguar: fëmija merr magjinë nga barku i nënës. Kjo zakonisht shkon së bashku me një shëndet të dobët për mosbindje, fëmijëve dhe refuzimin e të mësuarit.Fëmija mund të jetë shumë i pabindur deri në fund të adoleshencës. Pasi kjo nuk është bërë për ata, magjia trashëguar ka efekte të rastit mbi fëmijët. Nga ana tjetër, në qoftë se magjia është drejtuar për një grua shtatzënë me qëllim të vrasjes ose prishjes së fëmijës, ky i fundit mund të hendikepohet.

  • Magjia mund të jetë e kushtëzuar: Çifti do të ndahet (divorcohet) pas lindjes së fëmijës së parë, burri do të humbasin punën e tij çdo herë që gruaja e tij i bashkohet atij; etj

  Sigurisht, ka magji që njerëzit e kërkojnë për “suksesin” e tyre në jetë: në mënyrë që të marrin një punë, që të ketë sukses në studime, për të marrë një patentë shoferë, për të fituar një rast, për të tërhequr klientët, etj. Kjo është e ndaluar dhe e vë atë njeri jashtë Islamit, po ashtu si “e keqe” e magjisë.

  • Nuk ka asnjë kufizim për atë që mund të programohet me magji.

  11)- Magjia në shtëpi, dyqan apo veturë

  Ajo mund të shkaktojë mosmarrëveshje në shtëpi dhe aksidente. Në dyqan, ajo mund gjithashtu të sjellë mosmarrëveshjeve; rënie në veprimtari dhe aksidente. Ajo mund të jetë burim i aksidenteve dhe avarive në makinë poashtu. Magjia gjithashtu mund të drejtohet për çdo objekt.

  12)- Ëndrrat

  Ardhja e magjisë shpeshherë njoftohet në ëndërr: personi kafshohet nga një kafshë, lëndohet nga dikush apo bie pafundësisht. Ai gjithashtu mund të shohë gjarpërinjtë, njerëz të vdekur apo varreza. Ai gjithashtu mund të shohë personin që e dëmton atë, dhe besoni në përvojën time, kjo gjithmonë është dëshmuar të jetë e vërtetë.

  13)- Llojet e magjisë

  Ne mund të ndajmë magjinë në katër lloje: të ngrënë, e shkelur, e vënë në trup dhe e bërë nga distanca.

  Magji e lidhur me ushqim, në 95% të rasteve, problemet e tretjes: në stomak ose probleme me zorrë, të tilla si djegiet, të vjella, gazrat, gunga, thumbime.Këto vështirësi janë të përhershme në përgjithësi, por ato ndonjëherë zgjasin vetëm një periudhë të shkurtër pastaj zhduken. Ato janë të pashpjegueshme me mjekësi, por djegiet mund të qetësohen nga një trajtim mjekësor. Kur një person vuan nga këto mundime gastrike dhe ka simptomat e magjisë në mesin e atyre të përshkruara më parë, ai mund të pothuajse të jetë i sigurt se ai është viktimë e magjisë të ngrënë. Magjia e ngrënë gjithashtu mund të ngrënet aksidentalisht: ajo është menduar për dikë tjetër dhe dikush tjetër e ha atë.

  Magjia e shkelur më së shumti është aksidentale; është e shtrirë atje për një aryse apo tjetër dhe dikush shkel në të. Më së shumti ka efekt në lëkurë; prerje, ekzema (prosiasis) dhe butona në trup dhe kryesisht në këmbë, nganjëherë ndryshon vende dhe me mjekësi e pashpjeguar.Ajo gjithashtu mund të shkaktojë flokët të bien ose dobësi në këmbë. Nuk ka asnjë efekt të thyndarjes së një çifti , parandalimin e punës apo efekte të tjera, por vetëm efekt fizik. Ndonjëherë magjia është vënë në rrugën e dikujt – kryesisht para shtëpisë së tij – për të goditur atë. Kjo pastaj do të ketë efektin e synuar dhe jo vetëm ndikonë në lëkurë.

  Magjia e vënë në trup do të thotë magjistari dërgon xhinët për të vënë në magjinë në trupin e personit. Ajo është vënë në përgjithësi në vezoret e grave për të ndaluar shtatzëninë, në organin e njeriut që të ngjall impotencë, apo kudo në trup të shkaktojë dhimbje dhe mosfunksionim. Ajo mund gjithashtu të vihet në trup thjesht sepse magjistari ka dërguar xhinët në personin dhe magjia në trupin e tij do t’i

  ndalojë ata duke shkuar për aq kohë sa ai është këtu: nëse viktima kërkon të shërohet dhe ai që bën rukje provon për të hequr xhinët, ndërsa ata janë të lidhur me magji në trupin e tij dhe Rukistu nuk e di se si për të hequr këtë magjinë ose nuk di për të fare, xhinët nuk do të largohen çfarëdo ai mund të bëjë. Kështu, magjia mund të vihet në trup vetëm për të komplikuar shërimin e personit nëse ai përpiqet për t’u shëruar. Ju mund të mendoni për atë kur ju ndjeni një dhimbje të përhershme ose periodike në një vend të veçantë.

  Magjia me distancë është më klasikja dhe e shpeshta. Por ajo mund të jetë e komplikuar duke përdorur simbole. Varur në një vend të lartë, kjo do të dominojnë dhe mbështjellë personin kështu që ai vetëm do të sillet në jetën e tij dhe kthehet në të njëjtën pikë në vend se të përparojë. Ajo gjithashtu mund të prejë mendjen e tij nga realiteti kështu që ai jeton në një botë imagjinare e populluar nga dyshimi, frika, pavendosmëria, ndryshimi i humorit, etj. Ajo gjithashtu shkakton kokë të rëndë ose dhimbje koke dhe do të bëjë atë të ëndërrojë të ngrihe në vendet e larta, shkojë poshtë ose bjerë. Varrosur në tokë, ajo thith forcën dhe energjinë e personit duke shkaktuar atë që të ketë gjumë të shqetësuar dhe duke i dhënë atij një pamje në depresion dhe një mentalitet të një humbësi.

  E groposur në varreza, personi bëhet si i vdekur, empati dhe i lidhur me vdekjen; ai nuk sheh ndonjë të ardhme dhe vetëm jeton, ai do të mendojë për vdekjen dhe ëndrron njerëzit e vdekur apo varrezat. Magjia e vendosur në një pus do të thotë se personi do të mbetet në “fund të pusit”, në kuptimin financiar dhe kurrë nuk do të arrijë të dalë. Magjia mund të bëhet me gjakun menstrual; ajo shkakton probleme gjinekologjike, veshtirësi në mardhënie seksuale dhe ndryshim në ndjeshmëri dhe dashuri. Magjia me zinxhir ose dry do të lidhë personin që të pengojë biznesin e tij.

  Ajo gjithashtu mund të lidhë xhinët në person. Nyjet janë përdorur shpesh për të bllokuar komunikimin: sa më shpejt që të fillojmë diskutimin ne kemi mosmarrëveshje, ose për të vendosur pengesa në jetë: sa herë që ai kapërcen një pengesë, një tjetër do të dalë, apo “nyje” në të menduarit: ai do të rrinë në pikë fikse të prishë arsyetimin. Nyjet e lidhura dalin në ëndërr si gjarpërinjtë. Tar i zi është përdorur në magjinë për të krijuar një efekt errësirë: ai do të të shohë jetën të errët dhe depresive, njerëzit e shohin atë në këtë mënyrë dhe e shmangin atë.

  Kukullat janë përdorur për të vënë gjilpërat në to duke bërë lidhje në trupin e personit sikur thonjtë janë mbjellë në atë, apo gjëra të ndryshme për të lënduar atë fizikisht të tilla si djegia e tyre, prerja e tyre, duke i varrosur ata, etj. Pastaj simbolet e përdorura janë me të vërtetë të pakufizuar dhe magjistarët vazhdojnë të shpikin receta të reja: yndyrë për të bërë personin të trashë, veshët e gomarit kështu që ai bëhet budalla, flokët e qenit kështu që ai bëhet i dobët dhe agresive, bretkocë kështu që ai bëhet i neveritshëm, letra zyrtare për të bllokuar procedurat e tij zyrtare, etj.

  14)- Magjia e shumëfishtë

  Të gjitha magjitë e përmendura më lart mund të kombinohen pafundësisht. Përveç nëse trajtohet, magjia do të qëndrojë për jetë dhe ata thjesht e shtojnë. Por dikush mund të jetë aq i urrejtur saqë ai do të dërgojë më shumë magji dhe përsërit këtë rregullisht kështu viktima shpejt do të ketë një numër shumë të lartë të magjive. Njëherë i zhytur plotësisht me magjitë më vonë humbë kontrollin e personin të tij dhe jetës.

  15)- Magjia serike

  Ajo gjithashtu ndodh kur magjistari bën shumë magji në një kohë, kështu që çdo herë që një është hequr do të fillojë tjetra.

  Ju pastaj shihni personin e sëmurë të përmirësohet disa ditë pastaj bie përsëri.Magjistari mund gjithashtu të ndjekë personin: ai do të informohet nga xhinët çdo herë kur ai shëron veten dhe e përsërit magjinë.Dallimi me rastin e parë është se magji është e ndryshme çdo herë.Rasti i fundit është shumë i rrallë dhe do të thotë magjistari personalisht dëshiron të dëmtojë personin.

  Lajmet e fundit
  Lajme të ngjashme

  PËRGJIGJU

  Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
  Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu