More

  Jaku: Koha që futbollit t’i hapet drita jeshile

  Juban Danja është ekipi i parë i futbollit të femrave në Shqipëri dhe skuadra që ka marrë pjesë në çdo edicion të kampionatit të topkëmbës së vajzave. Por sikundër i gjithë sporti në vend edhe ky kampionat është ndërprerë dhe për kapitenen e kësaj skuadre, njëkohësisht edhe njërën nga vajzat e themeluesit të këtij ekipi, Ferdinand Jakut, Paulën, kjo periudhë karantine i ka patur të dy anët e medaljes.

  Latest news

  Related news

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here