Categories: Aktualitet

Koronavirusi në Itali, 70 viktima gjatë 24 orëve të fundit

Emergjencat Civile raportojnë se në 24 orët e fundit në Itali ka pasur 70 viktima nga koronavirusi, 8 viktima më pak se 1 ditë më parë.


Ndërsa numri i rasteve të reja është rritur, duke shkuar në 593, pjesa më e madhe e të cilëve vijon të jetë në Lombardi.


Ndërkohë numri i viktimave në total është 33.142, ndërsa numri total i të prekurve është 231.732. Sot numri i të shëruarve në Itali ishte 3.503 persona, ndërsa numri i përgjithshëm i tyre ka shkuar në 150.604. Totali i rasteve aktive në Itali është 47.986, rreth 3000 më pak se dje.

SHQIP

Founder and CEO në shqip.info / Ideues dhe krijues për shqip.info! Më moton : Shqipëria do të jetë më pranë jush gjithmonë!

Recent Posts

Ngjashmëria e gruas etruske me atë shqiptare të ditëve të sotme

Populli etrusk mund të cilësohet si një nga popujt më të lashtë dhe më enigmatik…

11 hours ago

Mbiemri {Epiteti} rrjedha burimi i saj Etimologji.

Zhvillimi i mbiemrave tek shqiptarët fillon prej shek. XII- e në vijim. Nga : Aleksander…

14 hours ago

Si u hodhën bazat e lirisë akademike në universitetet e Parisit?

Nga: Aurel Plasari Me titullin “Mëmë e shkencave” (Parens Scientiarum), njihet bulla e lëshuar në…

2 days ago

Gjuha shqipe është themeli i tezës së autoktonisë së shqiptarëve

Gjuha ka qenë e mbetet një nga treguesit më parësor në formimin dhe natyrisht edhe…

2 days ago

Gjirokastra – E vërteta e emrit të saj – Etimologji

Fillimet e këtij qyteti të lashtë historik mendohet nga historianët e shumtë të jetë pas…

3 days ago

Përse Flamuri Kombëtar grek nuk i përket asnjë simboli të lashtë historik?

Grekët ishin një fis pellazg? Në se po, atëhere le të heshtin dhe të pranojnë…

4 days ago