More

  Kosova importoi nga Serbia 12.4 milionë euro mallra një muaj nga heqja e taksës

  Prej fillimit të muajit prilli tregtia mes Kosovës dhe Serbisë ka rifilluar pa taksën 100% dhe si rezultat janë importuar 12.4 milionë euro mallra.


  Nga Serbia, Kosova ka importuar grurë, misër për farë, miell prej gruri të zakonshëm, ushqime për kafshë, preparate jorefrakatare sipërfaqësore për fasada, mure të brendshme, dysheme, tavane, spango lidhëse apo ambalazhuese, kontejnerë prej alumini me kapacitet më pak se 50 litra, pllaka, fleta, filma prej plastike, celularë, kuti dhe artikuj të ngjashëm të plastikës, paleta të tjera prej druri si dhe tuba me skesion katror ose trekëndësh.

  Në periudhën 1 prill- 26 prill Dogana e Kosovës ka çuar në arkën e shtetit 1 milionë euro nga taksat e mbledhura prej mallrave.

  Latest news

  Related news

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here