Krujë/ Operacion antidroge në zonën e Niklës

Policia ka ndërmarrë një operacion antidrogë në zonën e Niklës në Krujë. Mësohet se ky aksion ka si qëllim zbulimin dhe asgjësimin e fidanëve me kanabis.


Rapoetohet se policia po ushtron kontrolle të gjitha serave e tuneleve në zonës e Niklës.


By SHQIP

Founder and CEO në shqip.info / Ideues dhe krijues për shqip.info! Më moton : Shqipëria do të jetë më pranë jush gjithmonë!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *