Categories: Aktualitet

Lejet e tjera të ndërtimit. Ja pse e do Bashkia e Tiranës Kopshtin Botanik

Ndërkohë që Shqipëria qe zhytur në gjendje të jashtëzakonshme në kulmin e pandemisë, Erion Veliaj vazhdonte të firmoste leje ndërtimi. Një prej tyre e ka nënshkruar në 27 mars…dhe ku….fiks ngjitur me kopshtin botanik. Janë dy pallate gjashtë dhe shtate kate që do te ngrihen nga krahu i Universitetit Amerikan.


Kuptohet tashmë aqrte se pse pak kohe më parë Bashkia u fut në konflikt me fakultetin e shkencave të natyrës, për rrëmbimin e kopshtit nga pronësia e tij. Me sa duket plani është që ai pak trruall i gjelbërt te rrethohet me beton sepse po u ndërtua aty edhe kapari është më i lartë.


©Lapsi.al


 

SHQIP

Founder and CEO në shqip.info / Ideues dhe krijues për shqip.info! Më moton : Shqipëria do të jetë më pranë jush gjithmonë!

Recent Posts

Autoktonia ilire në Kretë si dhe monedha e saj shkruar Elyrion

Shkruan: Aleksander HASANAS Elyros ishte një nga qendrat më të rëndësishme urbane të Kretës jugperëndimore,…

5 hours ago

Karnavalet e Korçës – performanca e kolonjarëve, qershia mbi tortë

Në karnavalet e Korçës, Kolonja mori pjesë për herë të parë Karnavalet e Korçës -…

6 hours ago

Studim mbi fjalën e lashtë nga PAlb: “Flaka” Etimologji

Zogu simbol i kryezotit “Zeus”, “Shkaba” – Shqiponja qiellore, ruan brenda emërtimit të saj një…

5 days ago

“Toka” sipas mitologjisë së hershme në gjuhën e pellazgut të parë

Shkruan: Aleksander HASANAS Toka- është planeti i tretë i sistemit diellor, mendohet të jetë rreth…

5 days ago

Çfare fshihet pas emrit Merkuri – Etimologji

Mërkurri është planeti më i vogël dhe më i afërt i Diellit nga tetë planetet…

5 days ago

Ja pse kamomili konsiderohet si bima e shenjtë

Kamomili është një bimë mjekësore shumë e njohur e përdorur që në kohët e lashta,…

2 months ago