More

  Letra e Metës/ KLGJ shqyrton nesër mbarimin e mandatit të Ardian Dvoranit

  KLGJ do të mblidhet ditën e nesërme në orën 12:00 do të mblidhet online për të shqyrtuar mbarimin e mandatit të Ardian Dvoranit si anëtar i Gjykatës së Lartë.


  Shkas u bë një letër e Presidentit Meta drejtuar këtij institucioni dhe KLGJ-së për t’i vendosur në dijeni se Dvorani s’mund të jetë më anëtar i GJL as kreu i KED pasi i ka mbaruar mandati prej 2014 dhe tashmë vakancat minimale në GJL janë plotësuar.

  Më tej Dvoranit iu pranua kërkesa për shtyrje të afatit të paraqitjes së argumentave të cilat do t’i japë me të gjitha gjasat nesër apo para përfundimit të afatit.

  Latest news

  Related news

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here