More

  Masat e reja të Zoom mund ti japin fund një fenomeni negativ në platformë

  Zoom ka filluar të implementojë masat e premtuara për të rritur sigurinë dhe parandaluar bombardimin nga njerëz të paftuar në biseda.

  Pak ditë më parë shërbimi u dha administratorëve opsionet për të çaktivizuar ID personale të takimeve gjatë startimit dhe rezervimit të tyre.

  Një person i cili arrin të zbulojë ID, nuk mund ta përdorë për të hostuar një video konferencë. Duke filluar nga data 9 Maj të gjitha llogaritë duhet të përdorin fjalëkalime për takimet.

  Dhomat e pritjes do të ofrohen falas për të gjithë përdoruesit. Këto ndryshime vinë ndërsa njerëzit janë të izoluar nga pandemia e koronavirusit por shumë vonë.

  Mësues, biznese dhe përdorues personalë janë detyruar të durojnë individë hobi i të cilëve ishte ndërprerja dhe prisha e video konferencave. Ende është një hap i rëndësishëm për Zoom i cili tashmë përballet edhe me një rival të ri, Google Meet. /PCWorld Albanian

  Latest news

  Related news

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here