More

  Në Gmail tashmë mund të përdorni disa nënshkrime

  Mundësia për të përdorur një nënshkrim të vetëm dixhitale në Gmail mund të jetë jetë dhimbje nëse nuk dëshironi që të gjitha e-mail-et ti dërgoni në të njëjtën mënyrë. Ndryshe i përgjigjeni një e-mail-i pune e ndryshe një ftese në një aktivitet.

  Për këtë Google ka menduar që të sjellë mbështetjen për disa nënshkrime dixhitale e-mail-esh.

  Duhet të shkoni në Settings – General për të krijuar një firmë të re dhe një buton në dritare e kompozimit të e-mail-t do tju ofrojë mundësinë për të zgjedhur cilën prej nënshkrimeve që dëshironi të përdorni.

  Funksioni është i disponueshëm për llogaritë personale por edhe G Suite dhe ka filluar të dërgohet në këto moment që shkruajmë.

  Normalisht është një ndryshme i vonuar por që do të bëjë diferencën për ju që shkruani e-mail-e të shumta çdo ditë përfshirë edhe jashtë punës. /PCWorld Albanian

  Latest news

  Related news

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here