More

  Ngushëllime për Nënën

  Ngushëllimet më të sinqerta për familjen … Ngushëllime për Nënën

  Kur Nëna të largohet nga kjo jetë, megjithëse ti je vetë baba, përsëri qan si një fëmijë .

  “Ngushëllimet më të sinqerta për familjen …., për ndarjen nga jeta të nënës dhe gjyshes së tyre të dashur ….!

  Nuk di a do mësohem dot me mungesën tënde…Lutem që engjëjt të kujdesen për ty!

  “Ngushëllimet më të sinqerta për familjen …, për ndarjen nga jeta të nënës dhe gjyshes së tyre të dashur …. U prehtë në paqe!”

  Ngushëllime në këtë ditë pikëllimi

  “I dashur … në këtë ditë të pikëllimit bashkëndjej me ju dhimbjen e thellë për ndarjen nga jeta të nënës …. Ngushëllimet më të sinqerta në emër timin dhe të familjes”.

  “Me dhimbje mora lajmin për ndarjen nga jeta të nënës së ……….! Në emrin tim u shpreh ngushëllimet më të sinqerta ……., familjes dhe gjithë të afërmve për humbjen e njeriut të tyre të dashur. Qoftë i përjetshëm kujtimi për të!”.

  “Ju përcjell ngushëllimet e mia të sinqerta me rastin e ndërrimit jetë të Nënës. E ndjera u preht në paqe. Zoti e shpërblefte me të mirat e Parajsës e familjarëve ju falt durim”

  Humbja e nënës, moment shumë i rëndë

  “Me dhimbje mora lajmin për ndarjen nga jeta të nënës së ……. Humbja e nënës është një moment shumë i rëndë! Në emrin tim i shpreh ngushëllimet më të sinqertafamiljes dhe gjithë miqve. Qoftë i përjetshëm kujtimi për të!”

  Dashuria për nënën është e pafundme

  “Ngushëllimet më të thella për humbjen e nënës së tij të çmuar Dashuria për nënën është e pafundme, prandaj lutem që ta gjej forcën për ta përballuar një humbje kaq të rëndë e të pazëvendësueshme. Në këtë kohë pikëllimi, lutjet janë për të dhe familjen e tij,”

  E vështirë për ta përballuar është humbja e nënës

  “Nëna është drita e shtëpisë” thotë gurra jonë popullore. E vështirë për ta përballuar është humbja e nënës, sot bashkëndjej dhimbjen e……..dhe të familjes për nënën, gjyshen e tyre, Ngushëllime më të afërmve, familjes, miqve e dashamirëve, u prehtë në paqe”.

  “U prehsh në paqe nëna …..! Vetëm dashuri dite të falësh deri në ditën e fundit.

  “Të jesh në paqe mike e mirë! E kam me vete zërin tënd Lamtumirë!”, Ngushellime per Nenen!

  Shkruaj ne koment nje ngushellim!

  Lajmet e fundit
  Lajme të ngjashme

  PËRGJIGJU

  Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
  Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu