More

  Peticioni, Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit mbledh firmat në Lezhë

  - reklamë -

  Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit ka nisur mbledhjen e firmave edhe në qytetin e Lezhës. Firmat po mblidhen pranë pallatit të kulturës, ndërsa thirrjes i janë përgjigjur dhjetëra qytetarë dhe përfaqësues të partive opozitare.


  Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit, ka vijuar me mbledhjen e firmave për rindërtimin e teatrit pak ditë pas shembjes së tij Aleanca ka qenë në Shkodër, në Kukës dhe sot ën Lezhë. Ata kanë bërë me dije aksioni do të shtrihet në të gjitha qytetet e vendit.


  - reklamë -

  Lajmet e fundit

  - reklamë -

  Lajme të ngjashme

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here