More

  Rama: Gjatë fundjavës nuk do të lejohet dalja nga perimetri i zonave të kuqe

  - reklamë -

  Kryeministri i vendit, Edi Rama në një postim në Instagram ka ripublikuar masat lehtësuese për zonat e kuqe.


  “Hapen pa kufizime aktivitetet e lejuara të biznesnit në të gjithë vendin. Hiqen kufizimet e lëvizjes së këmbësorëve dhe automjeteve brenda zonave. Nuk do të lejohet dalja nga perimetri i zonave të kuqe deri më qeshor”, njofton kryeministri Edi Rama.


  - reklamë -

  Lajmet e fundit

  - reklamë -

  Lajme të ngjashme

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here