More

  Rama sqaron fashat orare për lëvizjen në fundjavë

  Kryeministri Rama sqaron në Facebook lëvizjen për pensionistët dhe fëmijët.
  “Të shtunën 2 maj dhe të dielën 3 maj, pensionistët do të lejohen të dalin lirisht deri në orën 10:00
  Të gjithë të tjerët në shtëpi brenda kësaj fashe orare.
  Të shtunën 2 maj dhe të dielën 3 maj, prindërit me fëmijët deri në 14 vjeç do të lejohen të dalin lirisht nga ora 11.00 deri në orën 17.30.
  Të shtunën 2 maj do të qëndrojnë hapur vetëm ushqimoret dhe farmacitë deri në orën 17.30.
  Të dielën të gjitha mbyllur.
  Gjatë të shtunës 2 maj dhe të dielës 3 maj do të ndalohet kategorikisht qarkullimi i automjeteve private.
  Kujdes! Nga sjellja e duhur në distancimin social dhe zbatimi i rregullit bazë të mosgrumbullimit jashtë qelizës familjare gjatë fashës orare të lëvizjes këtë fundjavë, varet ecuria e mëtejshme pozitive e kësaj lufte deri këtu të zhvilluar shkëlqyeshëm, po edhe vendimmarrja jonë për më tej.”

  Latest news

  Related news

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here