More

  Reklamat e Facebook do të vinë në WhatsApp

  Facebook nuk i ka braktisur planet për të vendosur reklama në WhatsApp. Facebook ka vendosur të ecë përpara me planin e vendosjes së reklamave në WhatsApp dhe unifikimin e platformave të komunikimit.

  Një zëdhënës i kompanisë konfirmoi se reklamat në WhatsApp Status, versionin e historive të Instagram, janë një mundësi afatgjatë për shërbimin.

  Por si do të implementojë WhatsApp reklamat në një aplikacion me enkriptim fundor? Kompania do të përdorë numrat e telefonit për të gjetur llogaritë e Facebook dhe WhatsApp që i përkasin një përdoruesi të vetëm dhe vendosur më pas çfarë reklamash të shfaqë.

  Plani është konsideruar kontrovers brenda kompanisë ndërsa disa ekzekutivë shprehen të shqetësuar se përdoruesit e WhatsApp mund të fshijnë llogaritë në Facebook.

  Një tjetër shqetësim është presioni rregullatorë i autoriteteve dhe hetimet e hapura ndaj kompanisë.

  Gjithësesi reklamat në WhatsApp janë larg dhe nuk do të debutojë së shpejti. Facebook e ka bërë të qartë se do të duhen vite përpara se të shkrijë me sukses infrastrukturat e aplikacioneve WhatsApp, Instagram, Facebook dhe Messenger.

  Në të vërtetë është WhatsApp ai i cili do të marrë më shumë kohë për tu integruar. /PCWorld Albanian

  Latest news

  Related news

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here