Më shum

  Rrjetet IP të Huawei përshpejtojnë lidhjet inteligjente

  Kapaciteti i lartë, përvoja inteligjente dhe drejtimi i pavarur janë tre karakteristikat e rrjeteve IP për të cilat u diskutua gjatë “Samitit Global të Analistëve” organizuar nga Huawei. Si udhëheqës në industrinë e teknologjisë së informacionit dhe komunikimit, si edhe në kuadër të përshpejtimit të transformimit drejt lidhjeve inteligjente, Huawei ndau eksperiencat e tij të suksesit me të pranishmit.

  5G, cloud dhe inteligjenca artificiale janë kryefjala e të gjitha kompanive të cilat drejt rrugës së transformimit dixhital po përballen me sfida të tilla si: bashkëpunimi midis qindra produkteve, migrimi i shërbimeve në cloud apo shkalla e përshtatjes së inteligjencës artificiale. Nga ana tjetër, sfidat e rrjetit IP janë: gjerësia e pamjaftueshme e bandës, përvoja e dobët e shërbimit, efikasiteti i ulët në operimin dhe mirëmbajtjen e rrjetit, si dhe zgjidhja e problemeve të krijuara. Çelësi për zgjidhjen e çështjeve të tilla është vetë rrjeti IP.

  Për t`a kuptuar më mirë se çfarë lloj rrjeti mund të quhet një rrjet inteligjent IP, Huawei dha udhëzimet duke përcaktuar tre karakteristikat tipike të një rrjeti të tillë si: kapaciteti i lartë, përvoja inteligjente dhe drejtimi i pavarur.

  Me kapacitet tepër të lartë kuptojmë që rrjetet IP arrijnë një zhvendosje të kapaciteteve nga 100 deri në 400 Gigabit dhe nga Wi-Fi 5 në Wi-Fi 6 duke ofruar siguri në investime për një kohë të gjatë. Përvoja inteligjente vjen si pasojë e identifikimit të llojeve të shërbimeve dhe rregullimin fleksibël të burimeve të rrjetit në kohë reale me ndryshimet në cloud.

  Ndërsa drejtimi i pavarur vjen pasi rrjetet inteligjente të IP mund të vendosen automatikisht, duke arritur rregullimin e shpejtë të shërbimeve të kërkuara. Për më tepër, ata mund të kryejnë kontroll automatik duke korrigjuar defektet me anë të inteligjencës artificiale, duke zbatuar O&M proaktive ose duke siguruar disponueshmëri të lartë të rrjetit.

  Duke përfituar nga më shumë se 20 vjet ekspertizë në fushën e rrjetit IP, Huawei vazhdon të ndërtojë produkte dhe zgjidhje inteligjente shumë konkurruese, duke siguruar shërbim të sigurt e të vazhdueshëm për operatorët dhe klientët në më shumë se 100 vende e rajone.

  Këto produkte do të përdoren nga shumë klientë duke i ndihmuar në transformimin dixhital në mënyrë që të përqafojnë më mirë epokën “5G + cloud + AI” dhe të ndërtojnë rrjete inteligjente IP që u siguron vazhdimësi në lidership. /PCWorld Albanian

  Latest news

  Cohu Shqiptar!

  Në këmbë o Shqiptar që vendin tuaj e doni, Pash atë gjak që kanë derdh t´parët fjalën...

  “Atje në Nikaj – Mërtur ”, titullohet kënga më e re nga Gjergj Gjonaj

  Këngëtari Gjergj Gjonaj ka sjellur projektin e tij më të ri muzikor. “Atje në Nikaj - Mërtur ”, titullohet...

  Historia e fshatit Mandrica ne Bullgari. Ruajtja e rrenjeve dhe refuzimi per tu bere bullgare, turq apo greke

  SHPËRNGULJA E SHQIPTARËVE NË TROJET E BULLGARISË SË SOTME KA NJË HISTORI TË GJATË. EKZISTOJNË BURIME ME KARAKTER LEGJENDAR QË DATOJNË ARDHJEN...

  Besnik Palnikaj dy fjalë për poetin e madh Gjergj Fishta , fjalë zemre.

  Gjergj Fishta është e para figurë që nderoi Shqipërinë ndërkombëtarisht duke u nominuar për çmimin Nobel. Prej ku lidhen retë...

  Related news

  Cohu Shqiptar!

  Në këmbë o Shqiptar që vendin tuaj e doni, Pash atë gjak që kanë derdh t´parët fjalën...

  “Atje në Nikaj – Mërtur ”, titullohet kënga më e re nga Gjergj Gjonaj

  Këngëtari Gjergj Gjonaj ka sjellur projektin e tij më të ri muzikor. “Atje në Nikaj - Mërtur ”, titullohet...

  Historia e fshatit Mandrica ne Bullgari. Ruajtja e rrenjeve dhe refuzimi per tu bere bullgare, turq apo greke

  SHPËRNGULJA E SHQIPTARËVE NË TROJET E BULLGARISË SË SOTME KA NJË HISTORI TË GJATË. EKZISTOJNË BURIME ME KARAKTER LEGJENDAR QË DATOJNË ARDHJEN...

  Besnik Palnikaj dy fjalë për poetin e madh Gjergj Fishta , fjalë zemre.

  Gjergj Fishta është e para figurë që nderoi Shqipërinë ndërkombëtarisht duke u nominuar për çmimin Nobel. Prej ku lidhen retë...

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here