More

  “Shqipëria hapa pas në indeksin e lirisë së medias”, Basha: Gazetarët sfiduan rrezikun dhe censurën në kohën e koronavirusit

  Lulzim Basha ka uruar gazetarët për Ditën Ndërkombëtare të Lisisë së Shtypit.


  Sipas tij, Shqipëria ka bërë hapa pas për lirinë e medias.

  Basha gjithashtu gjeti rastin të falenderojë mediat dhe gazetarët që në këto kohë të vëshira, sic thotë, sfiduan censurën dhe rrezikun.

   

   

  Latest news

  Related news

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here