Smartfonit të OnePlus i hiqet superfuqia e “rrezeve X”

OnePlus do të heqë funksionalitetin e “rrezeve X” të OnePlus 8 Pro me një përditësim softueri që do të vijë në ditët në vijim tha kompania.

Gjithashtu do të çaktivizojë përkohësisht filtrin e kamerës që mund të shohë përmes plastikës dhe veshjeve në versionin Kinez të sistemit operativ duke e lënë operacional tek versioni global.

Lajmin kompania e dha në rrjetin social Kinez Weibo. OnePlus tha se nga njëra anë ndihmon përdoruesit të jenë kreativë nga ana tjetër të janë ngritur shqetësime për privatësinë.

OnePlus 8 Pro u lançua në muajin Prill por vetëm javën e kaluar njerëzit zbuluan superfuqinë e smartfonit duke hedhur dyshime serioze mbi atë çfarë kamera e tij mund të bëjë.

Sidukej filtri mund të kapte dritën infra të kuqe që është e padukshme për syrin e njeriut. /PCWorld Albanian

By SHQIP

Founder and CEO në shqip.info / Ideues dhe krijues për shqip.info! Më moton : Shqipëria do të jetë më pranë jush gjithmonë!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *