Ambasadat shqiptare

Ambasadat shqiptare si “fole” pasurimi, dhe jo mbrojtjeje për shtetasit shqiptarë

Mbrojtja e të drejtave të shtetasve shqiptarë, përveçse një detyrim patriotik është në fakt më shumë se kaq një detyrim…

1 year ago