Baba Tomori

Baba Tomori, bektashinjtë dhe Sulltan Novruzi

Ç’është festa e sulltan Novruzit? Mbarë komuniteti bektashi, këtë ditë e feston si ardhjen e stinë së pranverës. Më 22…

3 months ago