Ulpiana

Pse Ulpiana 2 mijë vjeçare është lashtësi dardane?

Edi Shukriu vlerëson se qyteti dymijëvjeçar i Ulpianës dhe shumë objekte tjera trashëgimore nëpër lokalitete tjera, janë pasqyrë me të…

2 months ago

Ulpiana një qytet shqiptar, një vendbanim i hershëm mbi 2000 vjeçar.

Nga Aleksander Hasanas (Mili Butka) Ulpiana një qytet shqiptar një vendbanim i hershëm mbi 2000 vjeçar, që në shekullin e…

2 months ago