Më shum

  Tomorri: Ja e vërteta e 4.3 milionë eurove nga UEFA

  Shuma prej 4.3 milionë Eurosh e akorduar ditët e fundit nga UEFA për Federatën Shqiptare të Futbollit është pjesë e një projektit “HatTrick” dhe, duke folur për posaçërisht për Rrjetin e Radio-Televizionit Shqiptar, zyrtari i organizmit që qeveris futbollin në vend, Kejdi Tomorri, ka sqaruar natyrën e këtij projekti.
  Tomorri ka theksuar se dallimi këtë radhë është qëllimi i përdorimit të fondeve të këtij projekti. Madje përfaqësuesi i FSHF-së ka zbuluar se një pjesë e mirë e këtij fondi është përdorur ose planikuar për t’u përdorur.
  Tomorri ka sqaruar edhe çështjen e fondit prej 500,000 dollarësh të akorduar nga FIFA për FSHF-në. Megjithatë, zyrtari i Federatës nuk e ka hedhur poshtë mundësinë e një fondit shtesë nga UEFA posaçërisht për të ndihmuar në krizën e shkaktuar nga koronavirusi.

  Latest news

  Cohu Shqiptar!

  Në këmbë o Shqiptar që vendin tuaj e doni, Pash atë gjak që kanë derdh t´parët fjalën...

  “Atje në Nikaj – Mërtur ”, titullohet kënga më e re nga Gjergj Gjonaj

  Këngëtari Gjergj Gjonaj ka sjellur projektin e tij më të ri muzikor. “Atje në Nikaj - Mërtur ”, titullohet...

  Historia e fshatit Mandrica ne Bullgari. Ruajtja e rrenjeve dhe refuzimi per tu bere bullgare, turq apo greke

  SHPËRNGULJA E SHQIPTARËVE NË TROJET E BULLGARISË SË SOTME KA NJË HISTORI TË GJATË. EKZISTOJNË BURIME ME KARAKTER LEGJENDAR QË DATOJNË ARDHJEN...

  Besnik Palnikaj dy fjalë për poetin e madh Gjergj Fishta , fjalë zemre.

  Gjergj Fishta është e para figurë që nderoi Shqipërinë ndërkombëtarisht duke u nominuar për çmimin Nobel. Prej ku lidhen retë...

  Related news

  Cohu Shqiptar!

  Në këmbë o Shqiptar që vendin tuaj e doni, Pash atë gjak që kanë derdh t´parët fjalën...

  “Atje në Nikaj – Mërtur ”, titullohet kënga më e re nga Gjergj Gjonaj

  Këngëtari Gjergj Gjonaj ka sjellur projektin e tij më të ri muzikor. “Atje në Nikaj - Mërtur ”, titullohet...

  Historia e fshatit Mandrica ne Bullgari. Ruajtja e rrenjeve dhe refuzimi per tu bere bullgare, turq apo greke

  SHPËRNGULJA E SHQIPTARËVE NË TROJET E BULLGARISË SË SOTME KA NJË HISTORI TË GJATË. EKZISTOJNË BURIME ME KARAKTER LEGJENDAR QË DATOJNË ARDHJEN...

  Besnik Palnikaj dy fjalë për poetin e madh Gjergj Fishta , fjalë zemre.

  Gjergj Fishta është e para figurë që nderoi Shqipërinë ndërkombëtarisht duke u nominuar për çmimin Nobel. Prej ku lidhen retë...

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here