Categories: TV SHQIP

Tv Apollon

Pak histori për TV Apollon

TV Rajonal “Apollon” me licensë nr. 058 TVL me NIPT K 32801472 U, Kodi Fiskal 1000910, është televizion më i madh dhe më shtrihet me gjere, me i vjeter dhe me ndjekur ne rajonin e Jug- Perendimit te Shqiperise.
Vizioni, Misioni dhe Vlerat tona dhe produkti yne:

Apolloni udhehiqet nga parimet me te larta te shointarise e atdhedashurise, tradites, gjuhes, kultures dhe zakoneve ne vendin tone, respektimi per cka eshte nje ien oer cka eshte e bukur dhe e shenjt, e deshires per te bere mire e per te permiresuar dhe kryer ate oe kane bere te tjeret para nesh e per te kontribuar per te miren e ne te miren e individeve, familieve femijeve, te rinjeve, grave e vajzave, minoritetet, grupeve te nevoje, qytetareve te bashkuar , institucione publike dhe shteterore e atdhetare e atdhetareve dhe te kujdo qe jep nje dore a thote nje fjale, derdh parane apo energjine, jep mendim apo ve krahet e shpatullat e derdh djerse qe vendi yne e njerezit tane te ecin vetem para.

Vizioni, misioni, vlerat dhe parimet tona materializohen në programin e larmishme dhe cilésore- informative, politike, ekonomike, sociale, kulturore. edukative, muzikore dhe sportive Ne Apollon çdo shikim ka mundesine te vihet ne kontakt me Jaimin e balancuar dhe te paanshem, hetimin, krahasimin, dokumentarin dhe trajtimin e pergatitur nga nje ekip gazetar dhe krijues profesional

SHQIP

Founder and CEO në shqip.info / Ideues dhe krijues për shqip.info! Më moton : Shqipëria do të jetë më pranë jush gjithmonë!

Share
Tags: Tv Apollon

Recent Posts

Ja pse kamomili konsiderohet si bima e shenjtë

Kamomili është një bimë mjekësore shumë e njohur e përdorur që në kohët e lashta,…

3 weeks ago

Çfarë ju ndodh nëse flini më shumë se zakonisht

Gjumi të bën më të bukur. Është një fakt i vërtetuar nga shkenca. Rezultati i…

3 weeks ago

Si të zhdukësh thinjat e parakohshme

Pavarësisht moshës, flokët e thinjur janë problem për shumë njerëz, femra dhe meshkuj. Thinjat janë…

3 weeks ago

9 ushqime që mund ti hani pa frikë nëse keni uri natën

Për disa njerëz të ngrënit gjatë natës është një makth dhe për disa, kjo është…

3 weeks ago

Njihuni me disa përfitime shëndetësore për trupin tuaj kur agjëroni

Agjërim do të thotë të heqësh dorë me dëshirë nga konsumi i disa ose të…

3 weeks ago

Shtatë zakonet e njerëzve më të lumtur në botë

Nuk ka kohë më të mirë se sa tani për të menduarit në lidhje me…

3 weeks ago