U raportua për të shtëna me armë, çfarë ndodhi në Gjirokastër

Një aksident është regjistruar sot në një fshat të Gjirokastrës, ku për pasojë një drejtues mjeti pasi ka shtypur një lopë, ka mbetur i plagosur. Ngjarja ka ndodhur në fshatin Valare.
Fillimisht u u raportua se në këtë fshat ishin regjistruar të shtëna me armë, ndërsa ngjarja është krejt ndryshe. Personi i plagosur, identiteti i të cilit nuk dihet, është transportuar për në spital aktualisht.


By SHQIP

Founder and CEO në shqip.info / Ideues dhe krijues për shqip.info! Më moton : Shqipëria do të jetë më pranë jush gjithmonë!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *