(VIDEO) Mjekët kërkojnë shpërblimin e premtuar për luftën ndaj Covid-19

Mjeket dhe stafi mjekësor që kanë shërbyer në inspekoriatin e higjenës gjatë periudhës së pandemisë kërkojnë pagën e shpërblimit një mijë euroshe për mjekët dhe 500 euroshe për infermierët dhe personelin ndihmës, të premtuar nga Edi Rama.


Kërkesa vjen nga stafi mjekësor i Durrësit, të cilët kanë qenë te parët që janë  përballur me raste personash që kanë hyrë në Shqipëri dhe kanë rezultuar pozitivë me koronavirus. Kreu i konfederatës së mjekëve ne qarkun Durrës, Zija Alhysa shprehet se kryeministri duhet të mbajë fjalën.

Në të njëjtën linjë qëndron edhe mjeku Nestor Memsuri i cili thekson se janë shumë persona që janë marë me gjurmimin e cdo rasti pozitiv duke rrezikuar shëndetin e tyre dhe të familjarëve.

By SHQIP

Founder and CEO në shqip.info / Ideues dhe krijues për shqip.info! Më moton : Shqipëria do të jetë më pranë jush gjithmonë!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *