VIDEO/ Shikoni si u dynd Berati në rrugë pas heqjes së kufizimeve

Berati është një ndër qytetet e kthyer në zonë jeshile dhe kjo ka sjellë dyndje mjetesh dhe njerëzish në rrugë. Pas urdhrit të Kryeministrit Rama për heqjen e kufizimit te qyteteve pa Covid – 19, Beratit ka pasur dalje të shumta të qytetarëve si dhe lëvizja e automjeteve të shumta ku krijohet kaos në trafik.


Siç shihet dhe nga pamjet qytetaret e Beratit nuk respektojnë distancën dhe dalin pa maska mbrojtëse. Bizneset kanë filluar të përgatiten për hapjen e tyre në datën 18 maj. Dyqanet dhe byrektoret berbëret dhe parukieret janë të hapura. ©LAPSI.al


 

By SHQIP

Founder and CEO në shqip.info / Ideues dhe krijues për shqip.info! Më moton : Shqipëria do të jetë më pranë jush gjithmonë!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *