More

  WhatsApp lançon limitin e ri të video thirrjeve në grup

  Video thirrjet në WhatsApp tashmë mund të realizohen me 8 persona nga 4 që ka qenë deri ditën e sotme.

  Për të përfituar nga limiti i ri duhet që të gjithë pjesëmarrësit në një video thirrje të kenë versionin e fundit të aplikacionit.

  Për të filluar një video thirrje në grup ose mund ta nisni nga një grup ekzistues ose të shtoni njerëzit manualisht pasi keni nisur një video thirrje.

  WhatsApp thekson se video thirrjet kanë enkriptimin fundor. Por kompania është ende larg rivalëve si Google Duo me 12 persona, Apple FaceTime me 32 persona, Houseparty me 8 persona, Skype dhe Facebook Messenger me 50 persona dhe Zoom me 100 persona.

  Limiti i ri është i disponueshëm nga ky moment në iOS por ende nuk është lançuar në Google Play Store. /PCWorld Albanian

  Latest news

  Related news

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here