More

  Yuri Kim mesazh klasës politike: Mjaft më me lojëra. Reforma në drejtësi dhe ajo zgjedhore të domosdoshme

  Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës Yuri Kim, duke mbërritur në KPA, ka dhënë një mesazh për shqiptarët.


  Yuri Kim tha se nuk duhet të vazhdohet më me lojëra, duke u shprehur se reforma në drejtësi dhe reforma zgjedhore janë të domosdoshme që Shqipëria të mund të hyjë në familjen e madhe europiane.


  Ne duam që Shqipëria të jetë një aleat i fortë i SHBA dhe duam që të jeni pjesë e familjes europiane. Reforma Zgjedhore dhe reforma në drejtësi janë të domosdoshme. Mjaft më me lojëra.

  Është koha të realiohet reforma zgjedhore dhe ajo në drejtësi, sic drejteuesit i kanë drejtuar popullit shqiptar, ashtu sikundër populli shqiptar pret”, tha ambasadorja e SHBA, Yuri Kim.

  Lajmet e fundit

  Tv Apollon

  Lajme të ngjashme

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here