More

  Zanafilla e karantinës (VIDEO)

  Përhapja globale e një koronavirusi me origjinë nga Kina, ka bërë që shumë udhëheqës botërorë të zbatojnë një traditë të lashtë për të kontrolluar sëmundjen: karantinën. Por, sa e efektshme është ajo dhe ku e ka zanafillën? Ndiqni vëzhgimin e REL.

  Latest news

  Related news

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here