Kontakto

Kontakt për raportime – denoncime
[email protected]

Marketing 
[email protected]

Probleme teknike dhe sugjerime në web
[email protected]

Dërgoni E-Mail per cdo problem të faqes , sugjerim apo shqetesime.

[contact-form-7 id=”2102″ title=”Formular kontaktesh 1″]

Faleminderit!