Si t’i rregulloni raftet e librave

Nëse jeni adhurues i librave dhe keni shumë libra në shtëpinë tuaj, atëherë është shumë e rëndësishme që që ato t’i organizoni mirë, që të mos mendoni se mos i keni humbur , huazuar, apo thjeshtë i keni vendosur diku. Ja se si do të vendosni rend në raftet tuaja. Kur ti huazoni ndonjë libër… Continue reading Si t’i rregulloni raftet e librave

Pema e Vitit të Ri në ngjyrë të bardhe për një atmosferë magjike në shtëpi

Si mendoni te krijoni pemën e Vitit te Ri ne ngjyre te bardhe? Ka shume ide shik për te krijuar një atmosfere magjike ne shtëpi. Për te dekoruar pemën e Vitit te Ri ne ngjyre te bardhe fillimisht duhet te mendoni për strukturën, te kuptoni nëse duhet te blini nje peme te bardhe apo jeshile… Continue reading Pema e Vitit të Ri në ngjyrë të bardhe për një atmosferë magjike në shtëpi

Si do të jenë ndërtesat e së ardhmes, arkitektët shpalosin idetë në konkurs

Revista e arkitekturës dhe dizenjimit, eVolo, ka organizuar një konkurs për se si do të jenë qytetet e së ardhmes. Projektet kanë qenë të shumta dhe idetë nga më të larmishmet, që nga piramida kokëposhtë, që do të krijonin ujë në shkretëtirat e Egjiptit, e deri te harqet përmbi malet midis Austrisë dhe Zvicrës.

Si të dekoroni tavolinën për festa

Keni filluar te mendoni për dekorin e tavolinës për festa? Rregullat për te krijuar një pamje te bukur janë dy, te vendosni ngjyra ne kontrast te elementeve dekorues dhe te kujdeseni për detajet. Mund te zgjidhni stilin tradicional për ne një mënyrë kontemporave duke dal disi jashtë skemës etj. 1. Tradite ne evolucion Ngjyrat tradicionale… Continue reading Si të dekoroni tavolinën për festa

Kombinime ngjyrash për të transformuar shtëpine tuaj

Kur vjen puna tek ekperimentimi me ngjyrat për sa i përket arredimit të brendshëm, mundësitë janë të pafundme dhe përfshijnë nuanca nga më të ndryshmet shkruan shqip.info/.   Ju mund të zgjidhni mjaft lehtë të shkoni drejt ngjyrave të theksuara duke përdorur ngjyrën rozë apo të kuqe, ose të synoni për një ambjent më të qetë… Continue reading Kombinime ngjyrash për të transformuar shtëpine tuaj

Tre dizajnet e shtëpive në Mars

NASA ka marrë një hap tjetër për ta bërë të mundshme jetën në Mars, duke treguar top tre dizajnet e shtëpive. Në garë, e cila ka filluar në vitin 2015, ka bërë që shumë skuadra të dizajnit të aplikojnë me projektet e tyre, për shtëpitë e përshtatshme për jetë në Hënë, Mars dhe ndoshta edhe… Continue reading Tre dizajnet e shtëpive në Mars