Shtepia

Tre dizajnet e shtëpive në Mars

NASA ka marrë një hap tjetër për ta bërë të mundshme jetën në Mars, duke treguar top tre dizajnet e…

2 years ago

Eurostat: Shqipëria dhe Maqedonia, me qiratë më të lira në Europë

Shqipëria dhe Maqedonia janë vendet më të lira të rajonit për sa i përket tregut të qirave, sipas EUROSTAT, që…

2 years ago