Maqedonia

Ky është mjeku shqiptar që punoi 27 orë për të shpëtuar njerëz në aksidentin në Shkup

Ridvan Bajrami, kirurg i specializuar ne spitalin “8 shtatori” në Shkup, është mjeku me zemer të madhe dhe pa ndalur…

2 years ago

Eurostat: Shqipëria dhe Maqedonia, me qiratë më të lira në Europë

Shqipëria dhe Maqedonia janë vendet më të lira të rajonit për sa i përket tregut të qirave, sipas EUROSTAT, që…

2 years ago

Maqedonia ndryshon emrin, miratohen me 81 vota amendamentet kushtetuese

Parlamenti i Maqedonisë ka miratuar pasditen e kësaj të premteje ndryshimet kushtetuese për të mundësuar ndryshimin e emrit të vendit,…

2 years ago